sunnuntai 2. joulukuuta 2012

                   Kuvia päiväkävelyltäni 2.12.2012   Torreblancan rantakaistalla pojat jalkapalloleikkeissään sykähdyttivät niin, että laitan tähän vähän muitakin kuvia iltapäiväkävelyni varrelta. Viileästä säästä huolimatta toiset osaavat nauttia auringon lämmöstä, kun se vain osuu kohdalle.

Tämä pojista nuorin tuntui olevan myös taitavin. Vuoron perään he heittivät palloa ilmaan ja saksipotkulla selän taakse maaliin päin.Niinhän se Zlatankin teki, ja ehkä näistä pojista joku seuraa jalanjälkiä - tosin idoli taitaa olla Messi tai Ronaldo tai joku muu näiden leveysasteiden sankareista.


Nämä tytöt puolestaan jatkavat hiekkalaatikkoleikkejään säästä riippumatta.Fuengirolan tienoo vaikuttaa varsin kaksikieliseltä alueelta. Katsopa mikä on kakkoskieli! Palaan aiheeseen vielä toiste.


Joulukuun alun sää on aika kolea, yöllä viisi astetta, aamulla kymmenen, päivällä viisitoista, mutta iltapäivällä riittää lämpöä vaikka rannalla lököttämiseen - tosin kohtuullisesti pukeutuneena.


Rantatuolien ja -varjojen vuokraajien pitää repiä leipänsä turisteilta olipa sää mikä hyvänsä.                               Fuengirolan toro rantapiiriltä katsoen.


 Rannalla oli myös toiveikkaita kalastajia onkimetsineen. Tuliko tänään kalaa?
Paikoin näkyy tyylikkäitä mosaiikkitauluja, yllä rantakadulta ravintolan seinältä, alla erään korttelin portin pielestä.
Tämähän on eksotiikkaa - hevoskärryt vauhdissa. Ja alla on Los Pacosin keskeisin paikka, jota iltaviiden aurinko mukavasti lämmitti. Palaan varmaan vielä sinnekin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tiedätkö lisää? Kerro kommentissa! (Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua - muista laitaa nimesi mukaan, halutessa voit käyttää nimimerkkiä, mutta julkaisuvastuullisena haluan myös tietää oikean nimesi.)